Luleå HF

116438 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2575858

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
"Full omgång i SHL" har vi varit med om några omgångar nu, fast nu tvingar SeMer-avtalet fram mer splittringar som vanligt, i tron att de som tvingats köpa samtliga matcher fast de bara vill se sitt lag, ska hoppa in och se andra lag, så att SeMer kan tjäna pengar.

Illa. Från början kunde man köpa t ex bara sitt egna lags bortamatcher och så borde det förstås ha fortsatt. Så skulle man välja att se hemmamatcherna på plats. Mer folk, bättre stämning, mycket bättre TV.

Det begriper ju alla. Men inte SeMer. Där de antagligen har "experter" på stavhoppning och Bingo-Lotto som bestämmer. Och eftersom de slängt upp mer än en halv miljard årligen på att få bestämma, säljer sig gärna SHL-klubbarna som glädjeflickor. Usch!

Ytterligare vidrigheter av SeMer var att de lurade Allsvenskan upp på läktarna att köpa korv. En annan aktör hade Allsvenskan och organiserade en jättebra studio med riktiga experter som bjöd på fin underhållning och Allsvenskan var överlägsna SeMers halvnollor i studion. Då kastade SeMer upp pengar och lurade Allsvenskan att sälja själv, eftersom den andra aktören inte bjöd emot utan ville fortsätta en ekonomiskt vettig verksamhet. Allsvenskan lät sig dock luras och när de väl hamnat under SeMers vakt fick de det sämre och sämre och sämre.

Och slutligen: SHL-klubbarna har låtit sig köpas att totalt skita i svensk hockeys framtid genom att ruffla åt sig allt de kunnat, och bara ge nålpengar åt allsvenskorna och ligorna under.

USCH!
Kommentera