Luleå HF

116438 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2575959

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Rautio blir kvar, precis som alla förstått så kunde de inte finna bättre, och några egna finns ju inte
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
eltifoso: Ha ha ha ha, vilken genant förlust för Apan. Berguven har ju räddat aplaget i CHL, men i SHL ville de inte ta nesan att ta in en Luleåutbildad vakt. Så då har de kämpat in lille Gustaf och köpesöderström, men båda har förstås kastat in puckar. Söderström kan ju leverera kanonsäsonger men vanligen blir det bara blaj och nu vet alla vad det blir i år. Lille Gustaf har ju varit borta sedan stenåldern och nu när han hoppade in såg han darrigare ut än någonsin. Senast på träningen tordes ingen av dessa två vara med.

Berguven är ju stabil. De flesta menar nog stabil tvåa men visst har han kapacitet att leverera förstaspadeshockey när det behövs. när han körde för Pölsan tog han laget till game seven och när han kom till Pungen räddade han dem kvar från en annan säker kvalplats.

Nu hade Apan givit honom ett korttidskontrakt och när det gick ut blev det ett korttidskontrakt till. Och när även det gick ut åkte Berguven tillbaka till Luleå.

Tre dagar senare står Apan utan vakter på träningen och då ger Forssell upp och ringer Berguven som nu skrivit kontrakt med Apsnusket för resten av säsongen.

Berguven är ingen nolla, tvärtom, men det måste svida i Apmjälten att de får ta vår trea medan vi själva numera har Lassi och Warden.
Kommentera