Luleå HF

116438 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2577528

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Paus nu och fortfarande 1-0 för Malmet. Luleå har nog haft lite mer den här perioden men Malmet star minst sagt emot.

Limpan är stark, håller undan större spelare och använder bara en hand på klubban för att driva pucken. Tror att han hittat Ponta med en handfull puckar i hyggliga lägen där Ponta nysit till direkt men till skillnad från för två år sedan går pucken inte in.

Malmet är inte lätta att tas med faktiskt. Jag trodde att Luleå skulle blåsa förbi malmen, men de är snabba i försvaret och också i anfallsspelet där de numera pressar och checkar våra backar framgångsrikt. Till detta hör att de spelar rejält fysiskt och när man vet att vi har en spelare >90 kg medan Malmet har hela 7 stycken förstår man att de vinner många man-mot-man-dueller..

Malmet är faktiskt det enda laget som spöat Warulfven i år så de är definitivt inte ofarliga. Hade nog räknat med att de skulle ligga nere bland strecken men kan de hålla uppe det här spelet kan de definitivt hålla sig högre upp.

Hur går det i den här matchen då?

Ja, det kan nog sluta lite hur som helst, troligen uddamålsvinster åt något håll och just nu lutar det för Malmet, om de orkar fortsätta lika väl i tredje perioden.
Kommentera