Luleå HF

116438 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2579819

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Svanru: Hoppet för övriga tretton lag i SHL - när det gäller att ha chans mot Warulfven i år - steg hastigt idag. Eftersom Mats Vennerstig kommer ut ur garderoben i Aftontrasan och förklarar att årets Warulfv kommer att bli bästiaste Ulf någonsin och sätta rekord i inspelade poäng.

Alla som vet något vet att Vennersohn är en notorisk feltippare och det värsta som kan hända en klubb är att bli topptippade av nämnde Vennerstam. Då går det ofelbart åt helvete.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: och med den krönikan från wennis är det bara att lägga degen på Oskar ikväll
Man tackar 🙏
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Vidare har en journalist på Oskars Tidning letat utt fakta och konstaterar att Oskars inledning med bara 2 poäng på sju matcher tillhör de sämsta senaste 20 åren i Elitserien SHL. Det hände 06/07 då Malmet tog 2 p och året innan då Trottoaren tog 1 p. Båda lagen åkte för övrigt ur serien dessa säsonger.

Oskars? Vad händer? Nu.när de plockat upp den egne sonen Oscar Engsund från Luleå och denne skulle bli en garanti för att klubben tänk-ligen skulle kunna jobba upp rejäl stabilitet i försvaret. När det gäller offensiven har ju Oscars imponerat som fan efter att år efter år ha hittat perfekta tjecker att plocka in och dessa har levererat mål som tusan speciellt i PP och övertidsspel, där Oskars konsekvent lyckats bland de bästa år efter år. Men det kan ju inte lyckas varje år, inte ens för Oskars. Och nu tycks det ha lyckats.

Vi får se. Oscar Engsund är ju en stor hjälte för oss i Luleå och när han nu återvänt hem och blivit kapten önskar man honom all lycka. Men en j-a tuff situation han hamnat i.

Vi får hoppas att Vennersjö snarast kommer ut och förklarar att Oskars redan nu är körda.
Kommentera