116438 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2580073

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Ja! Vilket härligt samspel av Kämpelinan och Hardegård smäller in 1-1! Drygt två min kvar av perioden.

Strax därefter ett rejält anfall under en minut av Limpans lina, slutar med att Andreasson blir helt naken framför mål, men tyvärr med ryggen mot mål och lyckas inte snurra runt till bra läge.

Paus nu. Tycker att MooDoo varit bättre större delen av första perioden men i slutet av period kom Luleå igång bra.

MooDoos styrka känns bero på att spelarna kämpar på bra och därigenom lyckas fint såväl i egen zon som i vår zon och förutom Rundblads skott var det farliga att de tog fram puckar i slottet med chans för mål.

Luleå eftersträvar ju lite mer lugn och ordning och reda men överrumplades av ett snabbt MooDoo. Våra farligheter väsentligen i form a slagskott utifrån men snyggt spel av våra förstafemmor på slutet och kom närmare mål.

Lite ödets onani att MooDoo smällde in sitt mål i PP medan vi inte utnyttjade våra 2 PP - detta med anledning av att före match-analys indikerade att special teams var vår bästa chans.

Kul i alla fall att det lossnade rejält för vår nya Kempe-femma. Bara andra matchen för dem tillsammans och det här ser lovande ut.