Luleå HF

116421 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2589381

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Bengalgate igen. Eller, för att mer tydligt framhålla vilken aktör som nu håller på att konstra: Apsektgate.

I nedanstående figur har jag klarlagt hur många biljetter som kan bokas på nätet om man vill se Apan-Luleå 30 december.

Totalt 263 stycken. Och 90-95% av dessa är placerade längst ned på första raden (i undantag också andra raden). För övrigt finns bara enstaka platser spridda på läktarna, långt från varandra. Och de flesta av platserna kostar hela 420 kronor!

Om du och en eller flera kompis vill gå på matchen får ni alltså sitta isolerade längst ned på läktaren. Så ni inte får för er att hitta på något bus. Som att heja på Luleå och skapa stämning.

Akans fåniga arena tar ynkliga 5801 åskådare. Om bara 263 platser finns kvar att boka skulle det betyda att >95% av alla platser redan är bokade. Visst, mellandagarna brukar folk gå på hockey, men nu gäller det att kunna boka plats på en match som spelas först om drygt två månader. Och nu talar vi om Aparenan som drar minst intresse i SHL. Apan har denna säsong i genomsnitt haft mer än tusen lediga platser på läktarna varje match!

Naturligtvis har de använt denna vecka till att fundera ut hur de kan stoppa Luleåsupportrar för att komma till matchen och hur de kan garantera att inte stödet för Luleå utklassar stödet för Apan som senast.

Ja, fy fan. Jag tycker att det är vidrigt och så j-a typiskt apsekten att hålla på med sådan skit.

Försök i stället agera som normala klubbar. Öka intresset för ert eget lag så att folk från er egna stad och obygd har lust att komma på match.

Jag tycker att apsektgate är ett brott mot SHL-hockeyns hela idé och ifrågasätter verkligen om inte TV4+. ligan och förbundet behöver gripa in och sätta stopp för denna apskit?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Imorrn möter Lulää mitt MooDoo. Här måste vi ta tre p. Tycker att vi tappat grejen att skotta puckar mot mål. Läjkers och ni i Lulää är duktiga defensivt. Mycket att lära där.
Kommentera