Luleå HF

116421 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2591531

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Apropå devalveringen av 3kr.
Det var mer prestigefullt att få debutera i Vikingarna(b-landslaget) på 70-80 talen än att få spela i "A-landslaget" på 2000-talet.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
sargad: Lycka till förresten, mot Trottarkantens IF nu. De har visserligen skärpt till sig på slutet men lyckas ni bara passera deras mittzonsgröt kan ni visa dem att inga träd växer till himlen.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
sargad: Rätt! Och medan dåvarande Tre Kronor konservativt höll fast vid tidigare spelare kunde Vikingarna ta fram nya spelare som sedan blev stjärnor. Och lite grann blev det språngbrädan till NHL, även om NHL utvidgade agenter och drafter vrån Elitserien redan på nittiotalet innan det senare exploderade,

Att läsa media idag hylla och skriva loss om "Tre Kronor-debutanten" är bara skitlöjligt. Tror ingen kommer till en karriär den vägen. De som lyckas blir aktuella redan som juniorer, några sena mognade i klubblagen och "Tre Kronor" silas väsentligen bort nät det blir riktiga mästerskap då ingen av dessa "stjärnor" får plats, eftersom det finns minst 5-10 betydligt bättre spelare att välja på varje position.
Kommentera