Luleå HF

116421 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2593915

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Danne66: Svårt att tro att andra lag än Pölsan, BurkÖlen och Djurgårn kan komma i fråga. Gårdarna är ju nu drabbade av Garpengate - hur sjukt att de satt denne okunnige förlorare som huvudtränare! - och de ska väl inte kunna hämta sig även om de måste göra sig av med Garpen så snart som möjligt.

Det mesta talar väl alltså för att ni tar er upp igen, men, som sagt, BurkÖlen hotar alltid och har väntat länge nu.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Johan Garpenlöv. Mycket lyckad NHL-spelare under 90-talet, men vad hände sedan, hur blev han ett namn som head coach?

2001-2002
Arbetslös

2002-2005
ass coach under Skrikegård för ett Djurgårn, som bara gick sämre och sämre, speciellt vad det gäller forwards som Garpen ansvarade för.

2005-2016
Arbetslös. Ett par mitt i som "head manager" för Tre Kronor, dvs inget sportsligt uppdrag, bara kompis.

2016-2019
Ass coach till Grönberg för Tre Kronor

2019-2022
Förbundskapten för Tre Kronor med sämst facit av alla förbundskaptener någonsin.

2022-2024
Head coach för Djurgårn. Hur kunde han bli det? Se ovan på hans meritlista - väsentligen ingen alls och när han haft något uppdrag är resultatet uselt. Men Djurgårn i allsvenskan fick köra billigt och klubben har en förkärlek för att ta in ex-gårdare som ju redan är polare med ledningen. Gick dåligt men lyckades nå allsvenska finalen där dock MooDoo spöade dem.

Och nu har denna Garpen, som knappast hängt med efter 1990-talet, hamnat i klinch med laget som inte tror på Garpens spelsystem, träning eller ledning, och det har orsakat nära slagsmål med ledande spelare i omklädningsrummet i paus samt en massa torskar i säsongens inledning inklusive nollade på Hovet tre gånger.

I vilken klubb som helst skulle Garpen vara sparkad sedan länge, ja, aldrig ens fått chansen så soppas som han är som tränare och ledare. Fast problemet i Djurgårn är förstås att de behöver byta ut hela j-a ledningen. Hur lång tid tar det innan de sparkar Garpen? En annan ex-gårdare - Montén - åkte ju nyss med buller och bång ur HuVa med god effekt.

Ska Djurgårn behöva torska med 0-8 på Hovet innan Garpengate exploderar?
Kommentera