Luleå HF

116421 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2594337

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Osj02: Och samtidigt jobbigt att det var Ludvig Jansson som blev ensam back mot Abols, som fintade honom enkelt. Nästan som när Mattias Tedenby tidigare i serien ensam mot Jansson fintade honom upp på läktaren för att köpa korv innan också han målade.

Jansson är ju en väldig talang men steget från stor juniortalang att möta de skickligaste seniorerna är riktigt stort. Jansson har ju redan offensiven men defensivt har han en hel del att lära sig.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Noterar att Apan släpper fram sköre lille Gustaf med spaden men inte pga hur bra han är utan eftersom han är född i bygden. Vid båsdörren har de köpevakten Söderström som skörar ihop då och då. Och mycket riktigt har lille Gustaf redan kastat in två mål av Pungen.

Apan har också kontrakt med Berguven - som har bättre stats än de båda övriga i såväl SHL som CHL - men han dras med den enorma nackdelen att han är född, uppvuxen och utbildad i Luleå. Och därmed krävs att båda dessa sköra andra vakter ska vara sjuka/skadade för att han ska komma i fråga.
Kommentera