Luleå HF

116421 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2594718

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
jahaja. Tabellställningen inför uppehållet. Eftersom det är så ojämnt antal spelade matcher - Fiskrenset har t ex spelat 18, medan de flesta lag bara spelat 16, blir vi tvungna standardisera tabellen för att få överblick.

Överst den officiella tabellen.

Nederst en tabell där alla splat lika många matcher, sedan vi lagt till matcher för lagen baserade på vad de presterat i poäng/match.

Det är ju tydligt att Fiskrenset faller rejält.

Men lika tydligt att lagen på plats 2-7 ligger mycket jämnt och där skiljer bara 0,4 poäng. Vidare att lagen på plats 8-10 är nära de högre upp.

Sammanlagt mycket jämnt bland lagen på slutspelsplats med undantag förstås för Warulfven som seglar högt över oss andra.

Och nere i streckträsket har nu MooDoo lite dragits in medan huva och gissningsvis Röglet är på väg uppåt. Samtidigt som stackars Oskar försöker och försöker men ännu inte fått till det som de behöver.

Uppehåll nu 11 dagar innan novemberlunken fortsätter.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Sörmland når förlängning i finalen om TV-pucken men där avgör Stockholm Nord med 4-3 och TV-puckshögarnas TV-puckshög bildas.

Sörmland har torskat tre matcher i turneringen, samtliga på övertid mot Stockholm; nord x2, syd x1.

Luleå har vunnit samtliga matcher i turneringen förutom torsken med 0-1 mot Sörmland. Marginalerna är små.




I SDHL lyckas Luleå vinna mot DamGnaget efter 12-77 i skott, 3-13 i mål och tio olika målskyttar i Luleå.

DaMooDoo ska spöa SDE senare idag och därefter har vi efter 13 omgångar Luleå i ledningen med samtliga vinster tre poäng förutom då man torskade med 0-1 mot DamGården på straffar sedan gårdarnas vakt gjort sitt livs insats.

TVÅ i SDHL ligger då DaMooDoo, 8 poäng efter Luleå, men 5 poäng före DamPölsan. Börjar väl luta mot final Luleå-DaMooDoo redan nu.

I botten har vi DamGnaget som torskat samtliga spelade matcher med i snitt 1-7. DamGnaget har tidigare utmärkt sig genom att satsa enbart på svenska spelare men har nu plockat in typ sex japanskor men utan succé kan man säga.

DamGnagets "insats" gör förstås att DamApan drömmer våta drömmar om kvalet till våren, men då lär de få tampas med övriga damettavinnare också, troligen DamUlfven, DaMalmet och DamTeglet. DamApan slog sig för bröstet, när sponsorerna tvingade Apan ta upp damhockey igen, genom att påstå att de bara skulle spela med damer från obygden plus Norrbotten men nu har de köpt in sex utländska spelare.
Kommentera