116421 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2596419

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Trinec sätter 2-0. Det är en tjeck som står långt ut vid förlängda mållinjen, med bara två decimeter och typ 5° vinkel mot målet. Men eftersom sköre lille Gustaf står två meter ut rakt fram och inte hinner annat än att kollapsa i målgården som en punkterad ballong lyckas tjecken lyfta in pucken i mål.

Sköre lille gustaf står just nu på hela 50% räddade skott. Imponerande. Medan CHL:s 2-3e bäste vakt ansvarar för en båsdörr för Apan...

Strax därefter smäller en apa klubban i ansiktet på en tjeck och det blir PP för Trinec igen.