Luleå HF

116421 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2598493

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
2-0 till Luleå efter första perioden och Luleå har i princip kört över Fiskrenset från första sekunden. Först sista halvminuten av perioden lyckades Fiskrenset etablera spel i vår zon men kom inte fram tillräckligt.

Faktum är att det är ett helt annat Luleå vi sett idag än under säsongen tidigare. Alla spelare agerar perfekt, är spelbara och passningarna sitter snabbt och perfekt. Fiskrenset hinner inte med.

Kunde ha varit fler Luleåmål och som vi vet kan Fiskrenset inte fortsätta så här. Gissningsvis blir de "tuffare" nu men med risk för att Luleå får PP och vi har ju >50% PP-effektivitet efter uppehållet.

Å andra sidan ett fiskrensarmål bara, så har vi 2-1 och allt kan hända.

Har fortsatt punktmarkera Allard, eftersom det vore så viktigt att han kan fylla en backplats. Kan konstatera att Allard under första perioden varit mycket bra med puck hela tiden. I försvaret utan puckar det en situation där han uppträdde förvirrat, "ska jag fram och täcka, ska jag bak och försvara min position?" så han har en del att jobba på men han latar sig inte utan jobbar på det. Ser utmärkt ut! Bra Allard!

TV4+ har slutbedömt situationen med det eventuella 3-0 målet. Jag tycker fortfarande att möjligen var inte pucken blockerad men det är studion säkra på och de har väl rätt.
Kommentera