Luleå HF

116421 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2602821

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Keriksson: Objektivt sett har du förstås alldeles rätt. Men vi i Luleå har starka känslor av tacksamhet för hur mycket Oscar Engsund betytt för oss, så det är tudelat.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
På Luleå Hockeys hemsida intervjuas Limpan inför matchen och Trebor/Terva påpekar att Limpan har flest 2-minutersutvisningar i Luleå.

Linus skrattar och säger att det varit lite filmningar och personliga från zebrorna, men helt klart har han tagit för många när han är uppe med klubban på motståndare. Bulan har snackat med honom och sagt till att nu får han lägga av med att ta sådana där och Linus säger att nu ska han försöka skärpa sig och ha klubban i isen.

Vidare frågar de honom om matchen i matchen mellan Limpan och Engsund och Limpan hoppas skrattande att det inte blir så många sådana uppgörelser och påpekar att Engsund är en fantastiskt duktig back. Jag tror det speglar alla Luleåspelare som spelat med Engsund i laget: man gillar förstås honom fortfarande, fast han nu spelar för Oscars. Oscar har berättat i Kuriren att senast vi möttas, nere i Oskarshamn i SHL-premiären, var det en del mellan spelarna, t ex Tyrre passade skrattande på att tackla Oscar mot sargen och Berglund ropade varnande på "Ogge, Ogge" innan han satte en tackling på honom. Lite skoj vänner emellan.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Förstår, han har varit en mycket omtyckt spelare genom åren , synd inte er match började 15 så hade jag kunnat se båda.
Tror iallafall på en bekväm Luleseger, svårare för Modo men allt kan hända, får vi poäng är jag mer än nöjd.
Kommentera