Luleå HF

116421 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2603413

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Keriksson: Tack. Ja, just nu kanske det lutar mot att Warulfven, Apan, Luleå och kanske Plastlaget kan utmana men fler kan utmana, som Trottoaren, kanske Timret eller MooDoo hänger på?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Ja, som alla vet behöver vi standardisera tabellen, eftersom lagen spelat så olika antal matcher. Nu sätter jag den "korrekta" standardiserade tabellen överst.

Vi kan t ex notera att Fiskrenset - som på den officiella tabellen delar sista toppsexplatsen - nu är nere i streckträsket enligt den korrekta tabellen.

Vi ser ju förstås att Warulfven håller ett överlägset avstånd ned till övriga lag, samt att Oskars ligger än mer överlägset efter övriga lag.

Dessutom att HuVa nu börjar närma sig de tre lagen ovanför kvalstrecket och om 3-4 omgångar kanske kan gå ikapp något av lagen. De tre lagen som jagas är Malmet, Fiskrenset och Röglet. Känns nog som att Röglet går bättre och att det är Malmet och Fiskrenset som HuVa har siktat in sig på. Men i morgon möts de två Skånelagen så vi får se.

Dessutom ser det ut som att lag 2-4 Plastlaget, Luleå och Apan kanske kan dra ifrån lagen under. Fast även om det ser ut så i tabellen är jag lite tveksam på att Luleå är tillräckligt bra för närvarande eftersom vi torskat så fult mot de starkaste lagen senaste veckorna. Vi får väl se närmaste veckan då vi har att möta Öret, apan och Plastlaget. Vill det sig illa tappar vi de flesta poängen där...
Kommentera