Luleå HF

116420 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2609551

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
eltifoso: Borde vara omöjligt för Apan att vända detta, eftersom nu spöat dem 3/3 möten redan. Fast det känns som att ni kanske har svårt att anstränga er, när ni vet att de saknar motvapen för att stoppa era specialvapen Ejdsell, Nygård och kanske Åslund om han kan spela. Sedan får vi se om de fortsätter ge spaden till bacillskräckssköre Söderström eller spelar på vinst med Berguven.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Sanny skriver i Sexpressen om CL-matchen Apan - Warulfven igår "Färjestad visade upp en fin effektivt och tålamod vilket låg till grund för deras 4-3 seger ...det saknades puls och inramning i den mer eller mindre tomma arenan ....".

Jag har ju själv gång efter gång påpekat att Apan ljuger om antalet åskådare på sina hemmamatcher. I SHL minskar publiken kontinuerligt för Apan som inte ens lockar egna supportrar. I CHL är det mycket värre, sedan Apan själv i många år hävdat att det bara för skit och en Kalle Anka-turnering med lag från blåbärsländer och inte oväntat vill nästan ingen i schtan gå på de matcherna.

Ändå har Apan för vana att komma med så kallade alternativa fakta. Och hitta-på att de har åskådare. Vi har ju upptäckt att de i lönndom smygdopas genom att kommunen och 100% kommunalägda bolag betalar för platser som inte utnyttjas, och att Apan ohederligt och ljugande påstår att en massa Tomma Stolar är åskådare.

Igår tänkte jag noggrant kontrollera detta och kollade upp hur mycket folk det fanns på de olika sektionerna på läktarna. Jag - liksom alla som såg TV-bilderna - upptäckte förstås att stora delar av läktarna var helt tomma. Bara på hemmastå där det var gratis inträde fanns lite folk mest bestående av barn i grundskoleåldern.

Jag bestämde mig för att acceptera om Apan meddelade att de haft uppåt 500 åskådare, även om min egen bedömning var att det max kunde röra sig om hälften av det.

Nu har Apan meddelat antalet åskådare till CHL och uppgiften finns på CHL:s hemsida.

Håll i hatten nu:

Apan påstår att de hade 3 417 åskådare på matchen!

Troligen har de alltså tiodubblat det verkliga antalet.

För den som inte redan känt till detta är det nu hur tydligt som helst:

APAN LJUGER UTAV HELVETE OCH SKÄMMER UT SIG SJÄLVA OCH SVERIGE!

Jävla lögnare!
Kommentera