Luleå HF

116419 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2621727

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Jahaja. Missade första perioden, tyvärr, eller tyvärr inte. Men satan så Apan kört över oss i andra. Apan kommer samlade med fart och etablerar snabbt spel i vår zon, som vi har svårt att hindra. Blir mest chans på chans och skott på skott för Apan. Inte ens när vi får pucken kan vi göra något eftersom Apan trycker på med en intensiv hög press och ofta snor tillbaka pucken.

Luleå kämpar och försöker men lagspelet sitter inte och vi är extremt hårt pressade.

Att Apan "bara" dragit iväg till 3-1 får vi tacka Warden för.

Nu visserligen PP för Luleå men det ser ut att rinna ut utan annat än att Apan med fyra spelare spelvänt ett par gånger. Ja., nu hade Luleå puck framför Söderström och fick panga på den flera gånger men sköre Söderström tycks omöjlig idag.

Apan är grymt stark idag och finns inget som talar för att vi ska ha någon chans när vi t.o.m. ligger under med 3-1.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Slutminut av andra, först en situation i Apzonen där apan Lindström krockar med Ola som blir liggande . Där ligger han kvar och kan inte ta sig av isen; det visar sig sedan att knäet pajats och han kommer inte av isen utan hjälp och leds in i omklädningsrummet.

Inget fult, säger skrikegård. Kanske man håller med, men vi får inte se annat än skymd vinkel så svårt att utesluta knätackling.

Zebrorna låter alltså spelet fortsätta trots att Ola ligger orörlig länge.

Samme apa lindström går då in i Wardens målgård och attackerar sedan shinnimin som står framför målgården men kommer inte ut (vilket pulvren i TV4 översätter till att shinnimin trycker in honom?) och när lindström då initierat bultandet slutar det med att han lyckas ta spaden av Warden.

Tycker att det är självklart att målet ska dömas bort: apan gick in i målgården och kunde sedan inte ta sig ut trots att han försökte crosschecka shinnimin i ryggen för att få bort honom och kunna ta sig ut. Han blir kvar och han stör Warden rejält genom att bl a slå spaden ur handen på honom.

Men aprunkarna i TV4 tyckte det var OK och skulle inte förvånat om aprunkaröberg godkänt det, fast nu skämdes han förstås när han skitit i att blåsa av när Ola låg svårt skadad.

3-1 efter två perioder och vi har varit tämligen chanslösa. Svårt att tro att Apan släpper det grepp de har.
Kommentera