Luleå HF

116407 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2622697

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Puh! Småkronorna vinner med 3-2 i PP.. Efter en ytterligare billig utvisning på Schweiz får en slashing som inte heller den påverkar den utsatte svensken alls.

Semi mot Tjeckien nu!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Har varit match i SHL idag och Malmet slog Apan med 3-0. Mest uppmärksammat att den ilskne kvänen, som under säsongen mest pysslat med att försvara fulheter av apor "enligt mig är det helt juste" som lett till avstängning. Nu åkte han själv på ex axel i huvudet som det verkar, men Malmgren blev inte utvisad och då gnäller den ilskne kvänen åt andra hållet.

Undrar om han inte skojar? Ungefär som när vi hade två identiska situationer med tackling i rygg mot sarg. I den ena tacklade en lulespelare, i den andra blev en lulespelare tacklad. I första fallet kommenterade Bulan "han måste ju se att han kommer där, att han blir tacklad" medan han i den andra förklarade att "det är just sådana situationer vi vill bli av med i svensk hockey".

Nåja. Uppdaterar tabellerna efter denna match. Man imponeras av att Trottoarkanten och Pungen ryckt så pass från klungan nedanför och snart kan vara ikapp Platslaget, kanske t.o.m. Warulfven?

Sedan har vi en övre och en nedre klunga, ej så långt från varandra, runt övre och nedre strecket.

Och längst ned i träsket börjar man fundera på om inte Röglet riskerar dras in i värsta kvalsnurret?
Kommentera