Luleå HF

116411 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2622803

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Strålande information av Berguven.

Han berättar nu att han i princip har kontrakt med Luleå hela denna säsong. Luleås tankar är förstås att ha en duglig vakt att till, om Lassi eller Warden inte kan spela. Och naturligtvis är Berguven tillräckligt bra för att utan vidare fylla en sådan plats. Känns också rätt och riktigt att en Luleåklenod som Berguven avslutar sin karriär hemma i Luleå.

Apan påstod ju att de lånat ut Berguven till Luleå till 13 januari bara, vilket alltså inte var sant. Sanningen är den att Apan har en klausul att de t.o.m. 13 januari har rätt att kalla tillbaka honom till Apan, och då förfaller kontraktet med Luleå. Berguven har alltså ledsnat på att knappt få spela i Apan, trots att han levererat bättre stats än både köepvakten Söderström och köpevakten Lindvall de matcher han fått ta spaden i såväl CHL som SHL.

eftersom Apan mentalt inte ger Berguven chansen, eftersom han är född, uppvuxen och utbildad i Luleå, är de nu beredda att släppa honom. Apan är nu på en roadtrip mot Malmet, Oskars och Plastlaget och har då chansen att testa den sköre Lindvall, innan de måste bestämma sig innan tiden rinner ut och de förlorar chansen att kalla tillbaka Berguven. I går, mot Malmet hade Söderström spaden och levererade imponerande 85%. Låga odds på att de nu testar sköre Lindvall mot Oskars alltså.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Ge tre poäng till MooDoo imorrn!
Kommentera