Luleå HF

116411 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2623165

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage:
Vet inte vad du vill få fram men. Luleå vill ha betalt för att slippa Kempe. Kempe är redan överens om ett kontrakt med Lugano, men någon måste kompensera Luleå för att han ska få gå.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Lulessss: Kempe kan inte komma överens och skriva kontrakt med någon klubb alls, förrän efter säsongen 2023-2024. Om inte Luleå godkänner det.

Kempe lade alltså av att bidra i matcherna och hittade på att det berodde på att han inte trivdes i syfte att mygla sig bort från ett avtal han själv skrivit utan out-klausul.

Visst kunde han ha fått ett kontrakt med oss, där han hade rätt att bryta det för att spela i Schweiz, men i så fall hade han fått nöja sig med en betydligt lägre ersättning.

Ett korrekt uppträdande av Mariokempe nu vore om han erbjöd sig att betala tillbaka en del av ersättningen, motsvarande det han fick eftersom han avstod från outklausul.

Men han skiter i det. Moral och heder tycks inte vara hans mest framträdande egenskaper.

Lätt att förstå att Luleå blir förbannade på den penningkåte skitstöveln.

Hur länge står Luleå emot?

Släpper de mariokempe gratis tjänar de ju c:a 3000 per dag resten av säsongen. Kan hända att styrelsen ger Skuggan order om det. Vi får se.

Lugano avvaktar alltså att Luleå ska ge upp och till slut acceptera att den penningkåte skitstöveln och hans agent lurat Luleå och då kan Lugano få honom senare lagom för att dra nytta av honom i slutspelet.

Personligen tycker jag att Luleå ska kräva att den penningkåte skitstöveln inställer sig i Norrbotten där de kan låna ut honom till något lag i lägre division eftersom han själv förklarat att Luleås juniorer är bättre än han själv.
Kommentera