Luleå HF

116401 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2623847

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage:
Nog mer troligt att vi kvalar som vårat spel har sett ut senaste 1,5 månaderna+
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Lulessss:
Hej!
Såg matchen på plats. Bilen hade känts varmare om vi klarar att spela bättre. Men nu är moralen viktigare än förlorade piäng ikväll. Som duktiga skribenter tidigare sagt finns det kompentens i vissa lag som är på jakt. Är jämt och det kommer vara det från plats 1-8. Kanske även längre ner.
Jag hade velat vi kommit till flera avslut. Sen har man blivit så bortskämd i många år att man kommer inte till Delfinen för att göra mycket mål. Vi har blivit vana med Joel som varit grunden för att ge trygghet.
Vi måste börja där för att arbeta oss till framtida segrar. Tabellen ljuger sällan. Både HV71 och Rögle har lagbyggen för att vinna matcher.
Tråkigt att inte Finland vann ikväll. Hade det blivit derbyfiilinki på många platser här i norr.
Mvh GammelBjörnen.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Lulessss: Under de 1,5 månaderna har Luleå dock påverkats av Kempegate de flesta matcherna. Jag tror att vi landar runt toppsexstrecket, men hoppas vi kan klättra bättre än så.

Du skrev tidigare att "...ryktet om Mario Kempe till Lugano har funnits längre på Luganos forum."

Kollade Luganoforum och fann inget stöd för det. De skrev väl först sedan Luleå stängt av mariokempe efter julhelgen när Pilco därefter "läckt" att mariokempe var aktuell och då var ju flera på Forum tveksamma på att vilja ha honom, sedan de googletranslatat inlägg på HockeyNews och ett Luleåhockeyforum och fått veta vad han ställt till med. Och sedan var det ju blaskans två artiklar de citerade.

Fast jag kanske inte hittat samma Luganoforum som du?
Kommentera