Luleå HF

116401 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2623919

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage:
Kempe bröt alltså med Luleå den 27e.

Floriano
Messagio 14 dic 2023, 21:36
”K.M.”

”Bra Floriano, du ligger alltid steget före
....namn och efternamn eller efternamn och namn?”

Alltså en kille med källor inom Lugano som verkar vara känd på deras forum hintar den 14 december att någon med initialerna K och M är på ingång/klar.


” ok tack, det är redan lite till hjälp! Men spelar han i någon av dessa ligor? SHL, LIIGA, DEL, KHL, AHL, NHL, CZECH LIGA eller spelar han i någon konstig liga där vi aldrig skulle kunna tänka oss att skaffa en spelare?” folk vill ha ledtrådar.


15 december:
”det ska vara kempe, men signaturen saknas fortfarande”

www.hclforum.net/viewtopic.php?f=4&t=2514&start=2960
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Lulessss: Tack! Och applåder: det där hade du riktigt bra koll på och nu har du övertygat mig.

Det måste innebära att agenten-äcklet Pilco ringde runt och bjöd ut mariokempe innan, t.o.m. långt innan 14 december. Med all sannolikhet greppade han telefonen - eller tangentbordet - redan en månad tidigare direkt efter att Kempe satt två mål på Finland i Karjala.

Och "hem" till Luleå kom Kempe och plötsligt ville han inte träffa lagkompisarna, började maska på matcherna och inte bidra, uttalade sig underligt i tidningar. Och på varenda bild sedan dess med Kempe i Luleå utanför match sitter han med en luva djupt bedragen över huvudet; kroppsspråk för "jag gömmer mig för er".

Fy satan vilket svin!

Kräv upp honom till Norrbotten, låna ut honom gratis till Boden. Och vägrar han är det bara att dra in lönen, samt lägga spelarlicensen i låst låda.
Kommentera