Luleå HF

116401 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2624191

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Nu har mädhöken i sexpressen kommit ut med att Apan " Har dragit på sig överlägset flest avstängningar i SHL". 8 av 18 avstängda spelare denna säsong kommer från Apan påstår han.

Nu är det "bara" 7 avstängda apor men skitsamma. Sexpressen intervjuar fulspelaren oscarlindholm, som enligt fulspelarstats tycks dominera bland fulapor. "Uppenbarligen är det någonting vi gör, som vi måste städa undan", säger denne.

Ja, du. Till att börja med kan ni ju städa undan att er lagkapten, den ilskne kvänen, lägger av med att gå ut i media och gny om att respektive apa inte gjort något fel alls - när denne blir avstängd - medan han fortsätter med att ljuga om att "Shinnimin filmar" trots att denne definitivt lagt av med sina tidigare teatraliska förstärkningar sedan mer än ett år.

Vi uppdateringar jämförelsen mellan Apan och övriga SHL-lag och illustrerar resultaten för olika markörer nedan. Apan toppar naturligtvis Fair Play-ligan nedifrån men det är också slående när man kollar in de olika markörerna att ju mer tydliga för ful och farligt spel, desto mer dominerar Apan.

Fakta. Inget tyckande. Apan är fulast i SHL. Och det är ingen slump utan naturligtvis medvetet av Apan. Usch!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage:
x.com/luleahockey/status/1743274930362363916?s=46

Kempe lämnar för Schweiz. Tidsfråga innan Lugano presenterar han då. Och oj, vad han längtade hem till familjen i Stockholm.
Kommentera