Luleå HF

116401 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2624403

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Junis-VM. En speciellt händelse på hockeyåret. Vanligen spelad jul-nyår i Nordamerika vilket inneburit att matcherna spelats nattetid då man inte varit upptagen med annat. Ibland.

Och dessutom något där våra Småkronor ofta varit med, t.o.m. rejält med eftersom man vann - vad var det? - 60-70 gruppspelsmatcher i rad. Fast till slut föll och kom nästan aldrig hela vägen, senaste gången vi vann var det med Luleås JG i mål och Zibanejad som målhjälte. Att det varit så svårt att vinna kan vi från Luleå vara OK med - eftersom det speglar våra egna resultat nationellt - och det gör ju dessutom att man hoppas och vill.

Och en jättebonus: I junis-VM spelar de bästa! Jämför med senior-VM där t ex Sverige saknar sina 100-150 bästa spelare i stort sett.

Har själv inte sett något av turneringen hittills, känts lite konstigt när BodenBjörk och andra gör sitt "bästa" som zebror.

Men nu är det strax nedsläpp. Och nu blir det av att se. Vad jag förstått är Små-US of Disneyland rejäl favorit, så vi slår alltså underifrån. Passar bra.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Småkronorna har haft det mesta av puck och spel första halvan av första perioden och nu får man spela PP. Kom igen nu, småkronor!
Kommentera