Luleå HF

116401 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2624599

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Två perioder spelade, Småjänkarna leder med 2-3. De har kommit igång rejält och lyckats få fram många snabba kontringar och frilägen och haft Sverige i gungning och hade dragit iväg till 3-1.

Mot slutet av andra perioden allt fler situationer där zebrorna missat att ta ut jänkare vilket fått igång hemmapubliken i Scandal-i-Analium ordentligt och till slut fick Småkronorna det PP de behövde. Och med bara sekunder kvar av PP och period smäller Lekkerimäki in 3-2. Vilka skott han ligger inne med, grabben!

Nu kör vi igång treans hockey. Kan Småjänkarna fortsätta den medvind de haft sedan slutet av första perioden blir det svårt, men om de blir nervösa och försiktiga kan Småkronorna bygga på .....SHIT!

Nej, det var det sämsta som kunde hända. Bara en dryg minut spelad och en amerikan pangar in 4-2. Oj, så tungt, och oj så moralsänkande.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Ajaj. 7 min spelade av tredje och en svensk smäller klubban i ansiktet på en amerikan och slår överläppen i blod. Zebrorna missar det inledningsvis men efter granskning blir det 2+2 minuters utvisning.

Stor risk att finalen i princip avgörs nu...
Kommentera