Luleå HF

116401 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2626346

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Realisten: Ja, där håller jag med dig. Bulan, när han var med Rönken och än mer när han tränade Pölsan var betydligt mer intensivt på varje spelare efter varje byte om det behövdes, och poängterade detaljer de kunnat göra bättre.

Såg ju från Aftontrasans filmer när Bulan skulle påpeka viktig detalj för Judas Kempe hur denne vände sig om och putsade hjälmen i stället för att se och lyssna på Bulan. Och höll han på så, kan man förvänta sig att det riskerar smitta till andra.

Hade gärna sett det följas av "kamratuppfostran" med kommentaren i efterhand "Ja, lyssnar man inte på våran tränare, då ska man ha stryk. Så är det bara.".
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Att det händer mycket i SHL nu och att effekterna efter byten på tränarposter börjar utkristalliseras är tydligt. Röglet som varit på väg snabbt ned till kvalplats, körde ju över MooDoo rejält med 1-5 senast och kvar i surströmmingsområdet fortsätter de nu mot Timret borta.

Röglet har väsentligen kört över Timret, speciellt i andra perioden där Röglet vinner skotten med 0-12 - trots att Timret spelat PP i fyra minuter!

Ändå är ställningen bara 1-2 för Röglet när vi nu spelar treans hockey och som alla vet - i hockey kan allt hända.
Kommentera