Luleå HF

116401 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2626563

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Törna: Ska tanken alltså vara att det handlar om att MooDoos drag syftar till att öka chansen att bli kvar i SHL, möjligen på Luleås bekostnad? Just nu känns det ju som en rimlig taktisk åtgärd. Men inte blir vi i Luleå speciellt tacksamma för det....Grrrr
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Oj, jag vill inte ens spekulera i orsaken eller tanken bakom beslutet. Allt jag vet är att vi har många matcher kvar som måste spelas och poängen är lika nödvändiga oavsett vart Rååma spelar eller på vems bekostnad det är. Men tids nog dyker säger information om beslutet upp, de har ju en förmåga att göra det på Intranätet.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Själv har jag precis tröstat mig med äkta pimplat från pitecharken som ett ICA här i nordöstra Fjollträsk tagit hem på prov. Köpte 24 paltar, dels för att jag var sugen, dels för att stimulera affären att bunkra fler paltar.

Har ju fått stå ut med den klena ursäkten kroppkakor här nere, speciellt på Öland där de lurar turister att i affär inhandla "delikatesskroppskakor" dvs 4 dem i diameter för - hör och häpna - drygt 20 spänn styck!
Kommentera