Luleå HF

116401 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2626758

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
eltifoso: Undra på det. Varför slipper ni ifrån Kempegate och sådan skit? Närmast var väl när ni sparkade Swinging Melin men det gick väl bra för er ändå?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Dags för semifinaler i CHL och ikväll har vi första tre perioderna av sex:

• Vitkovice - Apan
• Geneve - Lukko Rauma

Lite överraskande att Apan är enda svenska lag kvar. Andra gången de når semi i CHL, första gången mötte de ju Luleå och torskade.

Men nu känns det som att Apan har en god chans att ta hem hela skiten. Nu saknar de ju Berguven (>92%) och får köra Söderström (85%) och Lindvall (78%) men de fixar sig nog ändå; Vitkovice är ju inte starka denna säsong och bara flyt har gjort att de kommit så långt.

Mer intressant för Apan är hur det går i andra semifinalen. Såvitt jag förstår kommer Apan att få spela final borta om det blir mot Lukko Rauma, men hemma om det blir mot Geneve. Blir det Apan-Geneve blir det svårt för TV-sändningen att undvika läktarbilder, för att inte skämma ut turneringen genom att visa upp alla tomma stolar.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Tror det är mycket tillfälligheter. Men visst har vi haft vår beskärda del i media också.
Melin och Czarnecki och dumpbandet av Umicevic poppar upp i huvudet, Nygren fick ju lämna efter mindre begåvade ordval i ett ordbråk vid en korvkiosk innan han åkte till swizz

Tror inte våra klubbar skiljer sig så mycket åt i övrigt personellet eller organisatoriskt, båda är erfarna i shl sammanhang

I dagsläget har väl vi två de längst levande svit med spel i högsta ligan?
Kommentera