Luleå HF

116399 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2627015

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
2-2 efter första perioden av - åtminstone - sex perioder.

Inledningsvis såg det ut som att Apan gör som de vill, mot Vikovice som är ett bottenlag i Tjeckien i år och gått så här långt i CHL bl a genom att "vinna" med 0-3 borta mot finska Pelikans, då finnarnas is inte frös i hallen.

Men sedan spelade Vitkovice PP och Apan har ju inget koll på tjeckiska laget, som visade upp ett snabbt fint passningsspel med tunga skott. Därefter blev aporna lite skakade och fortsättningsvis böljande hockey fram och tillbaka där aporna faktiskt har lite svårt att komma in i tjeckernas zon när de ställer upp vid blå och styr bort dem.

Men nu paus och då ska väl Apan lugna ned sig och skärpa sig. Fast jobbigt för dem att behöva spela med den värdelöse Granberg, fast han morskar väl upp sig snart och börjar göra det han ska: leta upp motståndare bakifrån och crosschecka eller helt enkelt slita ned dem på isen; s k Granberghockey.Om han törs, sedan han kollat Vitkovices Line-up med bl a 84 VojtěchZeleňák
DE 196 cm 110 kg
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Apan ramlar in 2-3 i andra perioden. Får sedan PP, men då lyckades inte Apan med mycket.

Nu 5 mot 5 igen och mest liknar de första halvan av första perioden; apan har mest puck och försöker dra ned på tempot. Siktar på att tråka ut Vitkovice, som det verkar.

Intressant ändå att vi semi har ett lag vardera från Sverige, Finland, Tjeckien och Schweiz. Tor inte det varit så fördelat tidigare CHL-slutspel.
Kommentera