Luleå HF

116399 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2628732

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Här har vi den nu korrekta standardiserade tabellen. När det gäller analysen och indelningen i olika grupperingar ser det ut att hålla iaf.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Och så väntar vi olidligt på matchen Lugano - Biel 19.45 i morgon kväll. Lugano på plats 8 i ligan behöver slå Biel på plats 10. Båda lagen f n för socialt slutspel. Lugano har visserligen torskat 4 av 5 senaste men tar nu in ett dyrt nyförvärv, Judas Kempe, i tredjelinan, så det ordnar sig nog. Matchen går av stapeln i Corner Arena

Lugano är nog en plats där alla trivs. En storstad på 52 000 invånare som alla talar italienska. Ligger vid en stor sjö, Luganosjön, där man dock rekommenderas ej bada eftersom den är förorenad. Omgiven av berg, där dock ingen skidåkning finns tillgänglig. Men det finns stora sevärdheter i form av en gammal kyrka och ett museum och så kan man fika!

Och den som inte trivs och längtar till t ex Stockholm, bara 200 mil bort, har utmärkta flygförbindelser för en dagsutflykt. Inte från Lugano iofs, men kör man ner i Italien till Milano - dit kör man på 1,5 - 2 timmar - kan man därifrån flyga direkt till Stockholm vilket går på 2.45 timmar. En resa fram och tillbaka lär gå på bortåt 11 timmar, men då får man någon timme över för en lunch i Stockholm.

Bilden nedan visar en lagerbyggnad för ... nej det är Luganos medeltidskyrka..nej, nu blir det rätt: det är den vackra Corner Arena, där alla trivs.
Kommentera