Luleå HF

116399 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2634529

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Nu har lagen spelat runt 2/3 av serien och 1/3 återstår. Börjar splittras upp ganska ordentligt nu mellan lagen på plats 1-8 och lagen på plats 9-14. Troligen kommer det inte att bli några växlingar mellan den övre och den lägre gruppen. Det skulle väl vara om Luleå eller Timret tappar farten då.

I övre gruppen har ju Trottoarkanten och Pungen sedan en längre tid gått överraskande starkt.

Men på senare tid har framför allt Plastläjkers men också Apan och Fiskrenset fått upp farten.

Och så har vi Warulfven som lett serien rejält länge och slipper de byta vakt nästan varje match samt slippa ha så många spelare borta kan de snart vara på absolut toppnivå igen.

Luleå och Timret är inte långt efter men tills vidare ej säkert att de kan hänga på Toppsex. Timret har gått lite sämre på senare tid medan Luleå kommit med 11/12p på senaste fyra matcherna, men det har varit mot 4 av lagen på de 5 lägsta platserna i serien.

I bottengruppen har nog Malmet ramlat ned under kvalstrecket för att bli kvar där. Och kanske osannolikt att Oskars kan kunna plocka in 11p på 17-18 matcher och passera Öret (även om Niklas inte fått effekt på Öret ännu, lär han snart få bättre ordning där).

Vilka av MooDoo, Röglet, HuVa och Öret tar de sociala platserna 9-10? Svårt att sia om. Det får vi se. Skulle väl tro på Röglet och HuVa just nu eftersom de nu fått effekt av tränarbyten, men svårt att utesluta att MooDoo eller Öret blandar sig i den kampen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage:
Vilken fin vecka.
NU HOPPAS vi detta hålköle i wig ..
Fint skrivet Sven.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Vet inte varför, men din standardiserade tabell är oftast mer trivsam
Kommentera