Luleå HF

116399 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2639460

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Helvete. En puck efter långsida och en pung viker in centralt, där det finns två backar som borde kunna neutralisera honom, Men de hinner inte med och då drar pungenspelaren in 1-1 i gubbhörnet på Warden.

En realistisk bedömare tänker nog att om Berguven haft spaden där skulle pungen gjort 2 mål på det enda skottet. Själv tror jag inte att det blivit mål, faktiskt.

Sex minuter spelade av andra perioden och rejält mycket mer pung den här perioden. Det ser alltså inte riktigt bra ut. Vi behöver ilskna till och ta över hockey igen.

Nu en situation där Einar Wolf söker nå och peta in en lös puck framför pungamålet men avväpnas av ett par pungar som slår honom på käften. Tillåtet, tydligen.