Luleå HF

116399 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2641599

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Satan, Omark och Pasic målar när slutsignalen går och jag tror det är efter signalen. Ja bråkdelar efter 20.00 men tydligt efter.

Ja, det är ödets onani.

Obehagligt att se hur plastläjkrarna öste på i senare delen av andra perioden. Nära flera gånger, men Lassi har hittills varit Lassi. Det vill säga gudomlig.

Plastlaget är generellt försiktiga som alla vet och prioriterar att inte släppa till något.

Men så har de förmågan att öka hastigheten och enskilda plastlirare lyckas ofta föra in spelet med pucken under kontroll helt ensamma in i vår zon genom att ha hastighet och genom riktningsbyten vända bort motståndare efter motståndare. Och så kör de plötsligt hög press där de tycks vara tio spelare på isen och de våra bli attackerade ordentligt och har ingen att passa.

Lite grann får man uppfattningen att de bara genererar motståndarna genom att visa att de inte släpper till någon. Och så kan de lyfta sitt spel en nivå och då hinner man inte med.

Obehagligt.

Men tänk att vi håller 0-0 efter två perioder.

Även om man känner, nej mer eller mindre vet, att om/när 1-0 kommer så är matchen över. Samtidigt som man vet att skulle i stället 0-1 komma lyfter Plastlaget sitt spelen nivå och då blir det svårt, nästan omöjligt att stå emot.

Tycker dock att det är lite trist att zebrorna av någon anledning skiter i att ta tydliga utvisningar på Plastlaget, för i PP har vi verkligen god chans att måla.

Tufft var ordet, sa Bull.
Kommentera