Luleå HF

116395 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2641886

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Keriksson: Trist idag, och trist även att ni har strecken bredvid er nu. Hoppas på en "snacka ihop sig-vändning och att ni börjar transformera eländiga uddamålsförlusten till -vinster.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Ja längtar till landslagsuppehållet faktiskt så spelarna får koppla bort hockeyn några dagar, HV torskar också ikväll tack och lov. Nu ska vi möta apan borta på torsdag och Warulfven hemma på lördag. Blir oerhört svårt såklart men hoppet överger en aldrig. Visste att det skulle bli streckstrid, 42 p kvar att spela om. 🙂
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Ja.

Det här trodde man inte. Nu har vi vunnit 7/8 senaste matcherna och det inkluderar att vi slagit Plastläjkers - som annars bara vinner och vinner - hela 2 gånger. Och därmed salt Plastet 3/4 matcher i år. Bara när vi var drabbade av Kempegate lyckades de slå Luleå.

Lite intressant det där. Det finns lag som opassar andra lag och utan att ha koll på Plastet mot alla andra tycks Luleå vara Plastlagets bogey team. Och när vi spelar 2022-hockey har de all anledning att känna sig rädda, hur mycket de än vinner grundserien.
Kommentera