Luleå HF

116395 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2641909

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Man kan berömma hur många spelare som helst efter denna match.

När det gäller backarna har både Ludvig Jansson och Allard kommit in i spelet under året och känns numera inte alls som riskbackar defensivt. Mycket bra. Inklusive att Hedqvist 16-årige kusin kommer in och även han fixar backspel på SHL-nivå.

En j-a fart på Shinnimin och Pasic idag som firade triumfer och Omark var riktigt på hugget och hittade helt mirakulösa pass så många gånger.

Och så junisarna. Att en J20-lina går in och är så starka som denna idag var härligt att se. Kämpade till sig ett par helkalibriga chanser mot ett så defensivt starkt lag som Plastet och med lite flyt hade de kunnat måla. Nu fick de ju helt väntat vila hela tredje perioden tror jag, men när den verkliga plaststormen skulle dra igång var det tacksamt att ha mer erfarna spelare på is och att dessa fått vila såpass första perioderna att de hade kraft att stå emot på slutet.

Ser gärna att de här pojkarna får fler chanser denna säsong!

Och så tyvärr. Jag har försökt skita i att kommentera domare i matcherna eftersom det tycks meningslöst. Men hur i helvete kan de ge 2 min PP för Luleå mot 6 min PP för Plastlaget i den match vi nyss sett? Även de siffrorna varit motsatta skulle det varit hemmadömning. Att gång på gång blunda för fulspel av Plastet och ta tveksamma utvisningar på Luleå - inklusive en J-A SPÖKUTVISNING på Sellgren sedan han fällts - och blir utvisad för det - inklusive att ge honom 2 min utvisning ytterligare när han protesterar! Fy fan!

Och SUPERÄCKLET robertrosén som lemlästade Jonas Berglund för fyra veckor förra matchen kör idag över och fäller Lassi samt smäller medvetet klubban i familjelyckan på Eklind och sänker denne!

Jag vet ta mig fan ingen spelare på elitisar internationellt som som så j-a mycket ber om att bli totalt manglad med huvudet före i sarg. Startar gärna en insamling för att betala böter till den som fixar den saken, oberoende av vilket lag den spelar för. Tycker att vi fortfarande borde haft kvar Fredrik Svensson ombytt i måste i förebyggande syfte mot sådana fuläckel, samt byta in honom att uppfostra äcklen om de vågade sig på sådant j-a svineri.

Och tack, Luleå Hockey. Den här matchen kommer man inte att glömma. Och inte heller de övriga matcher vi fått se på slutet. Så j-a skönt att ni bröt ihop och kom igen efter Kempegate. TACK!
Kommentera