Luleå HF

116395 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2642776

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Läser att Djurgårn har en forward - 22-årige Albin Grewe - som nu åker på en avstängning för FJÄRDE (!) gången i år; han har därmed blivit avstängd hela 17 matcher denna säsong.

Jag har inte hängt med angående händelserna men den första tanken blir ju frågan om en sådan där person verkligen ska spela hockey.

Mn då kommer jag att tänka på en händelse för bortåt åtta år sedan, då Fiskrenset hade plockat in en 22-årig back, som levererat några fula tacklingar. Men inte blivit anmäld och avstängd för den senaste.

Då stängde Rogern av honom från spel och dessutom gick han ut offentligt och förklarade att den som "spelar" sådan hockey vill vi inte se i Fiskrensets lag. Det var en riktig kölhalning och förnedring av den unge backen.

Då ringde Osten upp Rogern och förklarade att vi kan ta honom till Luleå, vilket blev av.

Och nu, 8 år senare, vet vi att det blev en av de bästa rekryteringar vi gjort, och vi kommer alltid att minnas honom med tacksamhet. En jättefin hockeyspelare och en jättefin person.

Oscar Engsund.

Det vete fan* om det har någonting med Grewe att göra. Bara en tanke.

*Förresten inser jag ju att på modern hockeysnackiska bland supportrar, spelare och tränare vet väl de flesta inte vad "det vete fan" betyder. Det är det korrekta uttryck, som dock numera vanligen uttrycks som "jag vet i fan".

Vilket är åt helvete förstås. Det vet fan.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: denna grewe hamnar nog i skaik, ser ut att ha samma syn på hur ishockey ska spelas
Kommentera