Luleå HF

116392 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2644248

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Vombat:När du skriver, Vombat, är det alltid kloka synpunkter. Så också nu. Det vore härligt om Luleåfans enbart koncentrerade sig på att älska och inte hata, som de för övrigt gör på alla arenor förstås. Jag skulle vidare önska mig åskådare som låter höras när zebrorna gör allvarliga misstag och inte - som i vissa arenor där det tycks finnas en on/off-knappt för att vråla vad fan som hänt inklusive när en hemmaspelare faller med närmaste bortaspelare 5-10 meter därifrån.

Det är förvisso så att publikmatcher som hockey och sparkboll drar till sig svansar av ett mindre antal personer som älskar att komma in och släppa ut känslor, trots att de inte intresserar sig för sporten på riktigt. Dessa finns överallt och speciellt i de största städerna och man får vara tacksam för att de flesta väljer sparkbollen. Men det här är ett faktum och helt klart dras de till klacken och därför är det extra viktigt att denna klack och supportergrupp håller en vettig stil.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Härliga besked! NHL-spelarna tillåts delta i OS 2026 och 2030.

Dessutom spelas World Cup redan 2024 med Kanada, US of D, Tre Kronor och Finland. Det spelas 7 matcher meddelas det, men jag kan inte gissa hur. Hade de kört gruppspel där alla möter alla, samt därefter semifinaler och final blir det ju 9 matcher. Så de har ett annat upplägg som vi får reda på senare.
Kommentera