Luleå HF

116391 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2649957

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
57 timmar kvar innan transferfönstret stänger.

55 timmar kvar nu.... Luleå har förklarat att Schweiz inte släpper, för någon vecka sedan förklarade man att Finland var fokus och där fanns det spelare, men det har inte blivit något. Nu är det tydligen Nordamerika som gäller, men där berättar Luleå att det är "jobbigt" för de spelare och lag man pratar med säger en sak en dag, en annan sak nästa dag.

Skuggan och Ulf (och Bulan) har hela tiden lyckats mycket bra när det gäller spelare de scoutat och förberett fint och presenterar redan när tidigare säsong är över. Men annars har de tyvärr inte imponerat alls. Lepistö, ja, men det var väl Limpan som fixade det. För övrigt har det inte varit bra och oftavarit riktigt dåligt.

Men signa Hartikainen nu så är allt förlåtet!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Luleås lag är uppe.

Lassi tar spaden med Warden som tvåa.

Backarna är kompletta, men Själin startar som sjunde back.

Bland forwards saknas än så långe Jonas Berglund och dessutom Ola och Lilja. De tre första linorna tidigare mönster inkl. Einar Wolf med Limpan och Tyrre. I Fjärdelinan går junisen DG med junisen Hedqvist och Nikupeteri.

Jahaja. Luleå valde ju att lämna årets experiment och köra stenhårt med 2022-hockey sedan spelarna och tränarna diskuterat saken.

I och med det gick Luleå från att visa sämst form i SHL under ungefär tio omgångar, till att bli formstarkast i serien. Men mot slutet tappade vi faktiskt 3 av 4 matcher sedan vi tappat en massa spelare.

Nu är de flesta tillbaka även om vi fortfarande kännbart saknar Jonas Berglund. Men efter tio dagars vila startar nu avslutande 20-25% av serien och det blir intensivt med matcher tisdag-torsdag-lördag.

Så vart går Luleå? Nu startar vi med matcher mot Malmet, HuVa, Pungen, Oskars och Trottoaren. Det är väsentligen lag som Luleå - när allt fungerar - ska kunna tvätta av och spöa.

Och gör vi det blir det intressant att se hur Luleå kan fortsätta. Mycket intressant! Ta oss till semi och kanske överraska där?

Men. Skulle vi inte gå starkt närmaste fem matcherna?

Ja, då ser det inte så bra ut. Ut i kvart, eller redan i åttondel?
Kommentera