Luleå HF

116392 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2650182

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Realisten: Ville de leta efter utvisningar kunde de hitta det bland drygt tvåhundra kilo ryggsäckar som brott rygga på Limpan hela tiden.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Omdöme, första perioden.

Luleå trycker på som vanligt i första perioden o Delfinen. Men Malmet bryr sig inte just. Låter det pågå och när de får puck söker de sig in mot vårt mål. Där har de mer chansförsök men kör snabbt på mål. Hittills utan lycka med med flyt får de in någon puck.

Tycker att Luleås backar delvis varit lite olyckliga passa puck och vända spel och att Malmets höga pressförsök något skrämt Luleå, speciellt då Allard som står för imponerande insatser a la "har puck under kontroll, malmetspelare kommer mot honom, då lyckas han spela puck till en annan Luleåspelare som redan har två Malmetspelare på sig.

Lite skärpning i samspelet i försvar när man erövrat puck efterlyses alltså. Vakna!

Luleås vanliga äga spel och trycka på i Delfinen har inte varit jättelyckat, för speciellt bra chanser har man inte tagit fram. Tycker 0-0 mycket bättre skulle speglat det vi sett.

Således gäller även för forwards att ...Vakna!

Är en match där Luleå behöver öka farten och få in 2-0 och 3-0 så ger sig Malmet. Skulle de flyta in 1-1 kan matchen ta vilken väg som helst.

Ringrostig säger Bulan, tappar noggrannhet i egen zon. Jo.

Nu ska vi köra tvåans hockey.

Först stå emot 3,5 min box. Sedan skaka av sig ringrost och vakna.

Kom igen, Luleå!
Kommentera