Luleå HF

116381 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2653534

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Luleås lag idag, förresten. Som mot HuVa men
a) Lassi har spaden
b) Ponta ersätter Ola som center

Klart starkare. Med dessa två hade vi utan vidare ha spöat HuVa i torsdags. Det kan också behövas mot Pungen, som är ett potentiellt klart starkare lag än HuVa offensivt
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Luleå spelar bra!

Pungen har varit fram i anfall då och då, men det nesta avväpnas genom att Luleås försvarsspelare jobbar och går i skottlinje på det mesta. Vidare HAR Pungen haft typ tre lägen som kunde blivit mål, men Lassi har varit helt perfekt och tagit allt sådant.

Vidare har Luleå varit fram och tryckt på i anfall och där ser Pungens backar inte helt trygga ut.

Jag är mycket nöjd med att Luleå levererar så starkt försvarsspel och det har man gjort ända sedan matchen mot Malmet. Känns alltså som att den delen av 2022-hockeyn sitter som den ska. Ändå enstaka misstag fortfarandemen det hoppas vi man arbetar bort. Allard känns ha skärpt sig, kanske. Erik G däremot liiite osäker och har tufft att hänga på snabba motståndarforwards hela tiden.

I vilket fall ganska jämnt spel även om det nog är lite fördel Luleå - skotten 5-10 just nu med 2-3 min kvar av perioden - men två bra vakter och det kan dröja innan vi får något mål åt något håll.
Kommentera