Luleå HF

116380 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2654696

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage:
Tack Svenne!!
Nej inte alls. Va dja mebnar är.att är man 'unik' så spelar man i NHL samt gör det bra.
Så förklara.gärna vad du menar med at vara unik?
Bara sä jag och kanse andra förstår bättre.?
Vart set du han bland svennska spelare ?
Är han tex vöttte än Z eller Bäckstöm enligt dig.
Eller för den delen den ikonen efter Jarmo i Holmström. (En vinnare som få.)
Vad som blir konstigt är inte något jag dkriget utan att du säger vi har en unik.spelare ?
Vore som.att säga att Joel Lundqvist eller Joakicm.Lindstöm är unika.(Detta trots att man kan hitta vissa saker sett till just SHL att dom kanske kan ses som.det)
Men jag gör det inte.
/GammelBjörnen
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Gammelbjörnen: Unik är något som jag kallat Linus Omark när det gäller Luleå spelare. För mig betyder inte unik att han är den ende utan att han är en av ett fåtal unika spelare i Luleå Hockey. Hur många kan man nämna på samma nivå? 5 säkert, men tveksamt 10. När det gäller tiden efter millennieskiftet är Linus ensam. Ingen annan Luleåspelare är med honom där. Enstaka har haft fantastiska säsonger - ta Lubos Bartecko exempelvis, men Limpan är förutom sin konsekventa skicklighet dessutom en spelare med största Luleåhjärtat, uppvuxen på H. Sådana spelare har vi inte många av i modern tid. Tycker jag.

Joakim Lindström är en nolla. Hopplöst misslyckad i alla länder och internationellt och visserligen med ett skickligt skott men detta kombinerad med en j-a lust att klappa till försvarslösa spelare i ansiktet med klubban. Ett svin.

Joel? En stor potatissäck som uta att dra sig delade ut säkert över hundra hjärnskakningar, gärna på junisar. Ytterligare ett svin. Mitt bästa minne av Joel var när Fredrik Svensson letade upp honom och förklarade att nu får du stå upp och försvara att du delat ut två hjärnskakningar på Luleåspelare per match (det var sådana som domarna sket i på den tiden men som idag ovillkorligt skulle lett till matchstraff och avstängningar). När Fredrik utmanade Joel gömde han sig bakom domarna och kröp ihop den jävla fegisen.
Kommentera