Luleå HF

116380 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2655059

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Igår spelades Pungen-Luleå; en match där den så kallade domaren kris-toffel Holm fullständigt kollapsade och delade ut 18 minuter PP för Pungen, medan Luleå fick nöja sig med att spela PP matchens avslutande 27 sekunder.

Helt sjukt uppträdande av en galen zebra och det är allvarligt talat omöjligt att förklara zebrakollapsen på annat sätt än att han måste ha varit köpt eller själv genom ombud spelat på Pungenvinst. Inte mindre än tre slag i ansiktet med klubba på Luleåspelare med blod som rann blundade galningen-zebran för, samtidigt som de tog spökutvisningar t ex för checking to the head för Tyrre i en situation där Tyrre aldrig var närmare nämnda huvud än en halvmeter,

Inte undra på att Luleå tröttnade och Eklind delade ut en rejäl tackling på en pung, som inte skyddade sig och för den åker Eklind nu helt korrekt på ett par matchers avstängning. Inget att säga mot det.

Men därefter stängs Isac Hedqvist av tre matcher och det är inget annat än ett gravt övertramp. Det som hände var att 197 cm fulspelare William Worge Kreü och 179 cm Hedqvist båda åker åt samma håll och krockar, bröst mot bröst och jättebabyn Kreu gnyr efter att han inte spänt sig att ta emot krocken med den, som han tyckte, lille luleåjunisen.

Och då griper lärlingen-galningen in och skickar en grovt tendentiös beskrivning till DIFiplinnämnden som lyder och stänger av.

Att jämföra med när Plastrosén körde Jonas Berglunds huvud i plexi med en sekund kvar av en förlorad match vilket fick till följd att Berglund nu blivit borta sex veckor, medan Plastrosén ficj´k 1 sekund utvisning. Mer blev det inte eftersom lärlingen-galningen inte rapporterade överfallet.

Man kräks.

Folk brukar påstå att i Luleå känner vi att de är vi mot hela världen.

Gissa varför.
Kommentera