Luleå HF

116379 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2659165

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
mattias - 74: Såg det. Vi tyckte väl alla att det var en förstärkning/filmning och därmed OK att han straffades för det.

Luleå har ju senaste åren ofta haft oerhört svårt att freda sig mot Trottoarens snabba och skickliga forwards. Kan inte påminna mig något lag vars anfallsspel vi haft så svårt för.

Nu hade ju Trottoaren sju torskar i rad så man hoppades ju, men det blev som vanligt. Luleå kämpade väl på så gott man kunde och framför allt kan vi tacka Lassi för att vi hängde med till 0-2 och sedan till 59.55.

Vi saknade ju också en hel del forwards redan innan match och än värre blev det när Laaksonen fick kliva av och dessutom försvann ju även Connolly under en längre tid.

Samtidigt tycker man att zebrorna var ganska passiva. Hyggligt juste spel från båda lagen, väsentligen, men nog fanns det tydliga lägen att ta utvisningar bl a vid ett flertal klubbor i ansikten på Luleåspelare. Även om Cehlaric smällde in ett mål på oss i BP kan man tro att Luleå hade haft bättre chans om det blivit mer spel för special teams och kanske var det anledningen till att Sellgren dök. Kommer inte ihåg att han någonsin filmat tidigare så han var ju inte direkt duktig på det och blev rätteligen såväl utvisad som nu straffad med böter.

Och trots att avgörandet kom så sent - inget tvivel om att TrottoarKanten var synnerligen värda att alla tre poängen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Full fart i SDHL-kvartarna nu när vi spelat första perioderna:

• Luleå HF - Leksands IF 1 - 1
• Frölunda HC - Djurgårdens IF 0 - 1
• Brynäs IF - Linköping HC 1 - 1
• MoDo Hockey - SDE HF 1 - 1

Jämnt överlag, bara Damrenset som inte satt ett mål ännu. Men det tar väl fart i matcherna snart.

Är det någonstans man förväntar sig full aktivitet av supportrar som följer sitt lag är det väl här på Luleå Hockeys sida på snacket.

Om man intresserar sig för hockey i stället för att uppföra sig som Aporne vid avblåsningar vill säga.
Kommentera