Luleå HF

116379 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2659909

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Jo, matchen avgjordes redan idag. Efter 6 min förlängning passar Michelle Karvinen fram andra Damrensare framför målet och de lyckas peta in 4-3.

Ställningen i denna kvartsfinal är nu 2-1 för DamRenset och nu vänder vi till Stockholm. Först till 3 vinster vinner.

Damgårdarna i intervju efter matchen gnäller ihjäl sig och anser att 4-3-målet var fusk, plus att de ville mena att övriga matcher också var fusk.. Vilket det inte alls var. Definitivt inte.

Men att möta Renset i Göteborg är inte lätt. Det räcker inte med att vara bästa laget, vilket vi lärt oss många slutspel på herrsidan.

DamRenset existerade inte ens för två år sedan. Vann Division 1 och kvalet efter att ha vunnit samtliga matcher de spelade förra säsongen. Och nu lyckas de bli seriefyra och kanske tar sig till semifinal mot Luleå Hockey. Inte illa pissat alls. Speciellt med tanke på att FiskRenset för tre år sedan vägrade tänka tanken att ta in damhockey.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
För några månader sedan spreds i landet informationen om att Apan varit så genialiskt påhittig att de snötömt taket till Apkraft Arena snabbare och billigare än att skicka upp skottade där.

Tydligen använde man en helikopter under vilken man hängd en "specialsop" eller snarare en fläkt som blåste snö från taken.

Idag meddelas att Apkraft arena är stängd med förbjudet tillträde. Anledningen är att de har snö på taket som riskerar kollapsa och nu måste de skotta. Oklart om de hinner fixa detta till torsdag då de spela match hemma.

I efterhand undrar man alltså vad den där första nyheten handlade om. Var det bara apljug, som så ofta förr.
Kommentera