Luleå HF

116379 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2661800

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Luleås lag mot Gangsteröret har presenterats och det är identiskt med det som spöade Apan i tisdags, förutom då att Hedqvist är tillbaka från avstängningen och då går in i stället för Liljan i fjärdelinan.

Intressant den där fjärdelinan, junisarna med Hedqvist och Renbergs systerson DG som också kört i A-laget med Jacob Ihs Wozniak - en junislina som gått bra nere i J20 och också imponerat med fin kemi i SHL. Men Woz spelar inte ikväll, han har ju varit borta sedan han tacklades in i motståndarbås i SHL och inte heller lirat senaste J20-matcherna. Lät som att han kanske skadade axeln han landade på i båset?!

Lite ryyyysligt kommer man ihåg hur Warulfvens peternordström satte in en monstertackling mot sarg, efter 10 sekunder av första kvartsfinalsmatchen, på Luleås jättetalang backen Johan Fransson. Frallan hämtade sig inte på flera år och hans karriär blev senare inte den vi väntat oss. Huga!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Strax nedsläpp mot vårt jobbiga bogeyteam, med sin destruktiva vara-i-vägen-hockey - snyggt beskriven av Signature - som leder till den felpass-hockey jag kallade eländet.

Tre förlorade matcher mit Gangsteröret i år. Nu räcker det!

Var nu så trötta på att torska mot detta köpegäng, satsa lika mycket energi som senast mot Apan, kör över örena!
Kommentera