Luleå HF

116366 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2662963

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Avgörande game five i kvarten mellan DamRenset och DamGårn pågår i FiskRensarborg efter 2-2 i matcher, varav senaste 2 matcherna slutat 3-3 och först under övertid avgjorts - ena gången för DamRenset, andra gången för Damgårn.

Är alltså mycket jämnt och det är ju SDHL:s lag 4 och 5 som möts. I de andra kvartarna har lag 1-3 från SDHL vunnit snabbt med 3-0 i matcher.

Men här är det jämnt. Båda lagen har mycket skickliga vakter. Damgården ett mer komplett lag och har ofta spelet i matcherna, medan DamRenset försvarar sig bra och satsar på spelvändningar genom sina stjärnor. I första hand genom Michelle Karvinen, en ikon med fem säsonger för Luleå Hockey/MSSK och en internationell storstjärna inom damhockey.

Vi har spelat 18 minuter av den andra perioden av denna avgörande match och ställningen är 2-1 för DamRenset. Mycket spännande och mycken spänning.

Vinnaren får möta Luleå Hockey/MSSK i semifinal.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
DamGårn jobbade men Damrenset höll tätt och vinner denna jämna kvartsfinal med 3-2 i matcher efter dagens 2-1.

Då får Luleå Hockey/MSSK åka ned till Fiskrensarborg för semifinal med match 1 nu på onsdag medan match 2 och 3 spelas i Delfinen onsdag och fredag. Sannolikt blir det inte fler matcher än så, innan vi ska möta DaMooDoo i final om SM.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Någon gång händer det att politik och hockey berörs och nu är det så. När vi kan konstatera att ett av riksdagens partier, ledda av två språkrör, nu tillsatt ett språkrör som är uppvuxen på Mjölkudden, ett stenkast från Delfinen. Om två månader ska partiet tillsätta sitt andra språkrör och favorit just nu är Amanda Lind, uppvuxen i centrala Luleå och självklar i Luleå Hockeys klack på H-läktaren i Delfinen under 1990-talet. Hon var också regeringens sportminister 2019-2021.

Ett annat parti har en partisekreterare från Örnäset/Hertsön i Luleå med en brorsa som efter lång tid som uppskattad ledare för Luleå Fans nu sitter i Luleå Hockeys styrelse.

Känns bra med ett parti som har ledare från Luleå. Nu behöver bara övriga sju partier följa det exemplet så får vi ordning i landet.
Kommentera