Luleå HF

116366 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2663593

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Säga vad man säga vill om kommentatorn.

Vi vet ju att han upprättat en supportblogg för Apan och tycker att det är konstigt att en sådan apsupporter ska kommentera, numera kommenterar han dessutom apmatcher också.

I detta nu spelar ju inte Apan - de har match i kväll - så vi slipper i a f hans vanliga stil där han mer sitter och följer apmatchen än den match han "kommenterar". Men det borde vara barnförbjudet att ha en sådan aprunkare i farten speciellt eftersom han behöver byta kalsonger så snart något gått som det ska, för Apan och kommentator Lindberg.

Hans mest underhållande insats var väl när han skulle intervjua Ritola och fick för sig att han var finne:
- Do jo vänt to spik inglish?
- Nej, det går bra med svenska.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Mycket Hawaii över hockeyn, fortsatt. Känns som att Röglet trots allt jobbar mer på att få in puck. Kanske för att de vill säkra plats i playin där de i första hand behöver ta MooDoo. De slänger in rätt många puckar framför vårt mål - kanske för att de tänker att Warden är lite osäker numera medan de själva är tryggare med en helt Luleåutbildad vakt med spaden.

Nio väsentligen avslagna minuter spelade av treans hockey.

Och aprunkarkommentatorn babblar på hela tiden, dillar om det ena och det andra, utan relevans för matchen. Har han smakat starkt, tro?
Kommentera