Luleå HF

116367 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2664833

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Nu 0.06 kvar, 6 mot 5, 0-1 för Luleå, tek nere hos Luleå.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Luleå vinner med 0-1.

Intressant matchbild. Luleå har det mesta av spelet och får skjuta många skott. Men DamRenset försvarar sig ganska bra med bra målvakt samt använder sig av tre målvakter när det behövs, då två utespelare tar armkrok med vakten. Tre målvakter täcker i stort sett hela buren och på så sätt stod DamRenset emot.

Sedan finns det några spetsspelare hos DamRenset och i sista perioden satte DamRenset ihop Karvinen-Dahlén-Olsson och det är en lina som blir på hög SDHL-nivå. Men det gör ju övriga linor svagare. Blir intressant att se hur Holst väljer att formera laget på onsdag: kör hon finlinan direkt?

Intressant också att utvärdera hemmapubliken i Fiskrensarborg. Ju längre matchen pågick, desto mer vrålade hemmastödet på Luleåutvisningar hela tiden. De lyckades också fixa ett PP för DamRenset sedan en renare filmat och fått utvisning med sig.

Så, som tips till Grauers, när det gäller Fiskrensartraditionen att enögt jobba fram fuskutvisningar finns förmågan redan.

Men du kunde satsa på att utbilda folk om damhockey. Se bara hur kunnig Mike-F blivit sedan han blev intresserad av kvinnor!
Kommentera