Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Läget efter andra perioderna:

• Luleå HF - Frölunda HC 4-1 (skotten 17-4 resp 15-4)
• MoDo Hockey - Brynäs IF 1-1 (skotten 7-10 resp 14-10)

Astrid Lindeberg och Emma Nordin smällde in varsitt mål och nu måste DamRenset sätta minst tre mål i tredje perioden - annars är säsongen över för dem.

DamRenset har satsat på att matcha en topplina ofta i matchen och de har ledningen med 0-1. Men de övriga linorna håller inte samma kvalitet och ligger under med 4-0.

I den betydligt jämnare matchen i Övik är det väldig kamp med tufft spel och under andra perioden har det faktiskt urartat till slagsmål vid flera tillfällen. Mike.F och en annan realistisk åskådare gnuggar händerna och jublar - nu j-r har vi fått upp ögonen för damhockey!