Luleå HF

116359 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2668639

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Luleås lag mot Timret har presenterats.

Warden tar spaden. Väntat, bra att inte köra Lassi varje match. Det är i åttondelen han behöver vara pigg och på topp.

Hardegård fortsatt vila, bland backar.

Dessutom testar Bulan att flytta in Lilja med Connolly och Pasic och låta Einar gå 13e. Ja, det kanske blir intressant att se hur den linan kan gå tillsammans. Einar går ju lite upp och ned, emellanåt går han mycket bättre än tidigare fast fortsatt fråga var han passar in bäst.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Och för alla de som tjatar och tjatar om att få veta hur det går för Judas Kempe i Ljugano dit han kom för att trivas, kan man meddela att han nu med stor sannolikhet gjort sin sista match där.

Sammanfattningsvis har han gjort dunderfiasko i Ljugano. I grundserien lyckades han inte göra en enda assist till mål. Fick till ett helt mål, men å andra sidan gjorde han ett självmål också. I slutet av serien placerades han på läktaren sex matcher.

I sista betydelselösa matchen släpptes han in igen och fick då spela i förstalinan med Ljuganos två absolut bästa forwards. Kändes som sista chansen typ. I den matchen var Kempe på isen vid TRE (!) insläppta mål och dessutom blev han utvisad så att motståndarna gjorde ett fjärde.

Nu har Schweiz påbörjat slutspelet vilket för Ljuganos del innebär socialt slutspel för platserna 7-10 från ligan. Ljugano har spelat första matchen, men avstod från Kempes medverkan, han satt på läktaren som vanligt.

Så snart som Ljugano är utslagna kan man räkna med att Judas Kempe presenteras av Djurgårn, blir nog allsvenskt spel för "stjärnan" Kempe nästa år. Då kommer han väl att trivas, eftersom han får bo hemma.
Kommentera