Luleå HF

116359 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2672080

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
eltifoso: Tack!

Öret jobbade nog hårdast för att försvara sig och Luleå hade fler nära-chanser. Och så ser det alltid ut när vi möter Öret. T ex i de fyra seriematcher vi torskat mot örena i år.

Det står och faller med att vi måste sätta de chanser vi får. Annars vet vi hur det går.

Men överraskande att Öret står upp fysiskt såpass, vinner de man-mot-man Luleå är vana att ofta vinna, samt brutalt försvar och fäller Luleåspelare till höger och vänster i närheten av eget mål, vilket zebrorna inte bryr sig om "är slutspelströskel nu...".
Plus de enstaka chanser de haft, distansskott/myra ín framför Lassi och så fightas Örena fysiskt allt de kan där, i hopp om att någon av dem ska få syn på puck att peta in.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Skrikegård med´nar korrekt att Luleå haft tre bra chanser medan Öret inte haft något. Dessutom har han noterat att zebrorna lagt undan regelboken. Bra, tycker han.

Det här är inte första slutspelet som det känns som att våra motståndare drar nytta av den "höjda tröskeln" medan Luleå fortsatt spelar regelmässigt på SHL-nivå.

Inte en fördel för oss förstås.

Mend et är som alltid mot vårt bogeyteam. Gör vi inte mål på de chanser vi får torskar vi. I värsta hand genom zorromål.
Kommentera